Bangs Bureau løser hovedsageligt opgaver indenfor vævede udsmykninger, udvikling af vævede tekstiler, opbygning af udstillinger og undervisning. Jeg – Anne Louise Bang – er indehaver af firmaet.

Jeg er for tiden i gang med ph.d.-projektet ”Anvendte tekstilers emotionelle værdier”. Projektet forventes at løbe indtil 31.12.2009. Møbeltekstilfirmaet Gabriel [www.gabriel.dk] er partner i projektet , der udføres som en ErhvervsPhD, og jeg er tilknyttet det spirende designforskningsmiljø på Designskolen Kolding [www.dskd.dk].

Hvis du vil vide mere om ph.d.-projektet kan du kigge på min profil på skolens hjemmeside: www.dskd.dk/index.php?id=377

Jeg deler værksted med Kirsten Schou-Jørgensen [www.textilgrafik.dk] og Lene Nordfeldt Iversen [www.nordfeldt-textil.dk]. Vi har kapacitet og kompetence til at udføre alle væveopgaver og andre opgaver indenfor tekstildesign, webdesign og grafisk design. Vi kan kontaktes på telefon 86 20 26 90 eller via vores hjemmesider.

Derudover arbejder jeg sammen med Helle Trolle og Anne Mette Larsen i gruppen Tekstile Illusioner. Vi arbejder med animerede mønstre og vævning. Vores projekter kan ses på hjemmesiden www.tekstile-illusioner.dk.